The website uses cookies to provide services and in accordance with the information contained in the Privacy Policy. You can specify the conditions for storage or access to cookies in your browser.
×
  » Catalog » Aanleverspecificaties
Change Country
Store Logo
Vlaams/Nederlands kies hiernaast Nederland
Inloggen
Sign In
 
Wachtwoord vergeten?
Prijs berekenen
Boeken
SoftcoverHarde kaftKartonnen boek - softcoverKartonnen boek - hardcoverBrochuresWire-OKleur-op-snee afdrukkenCassettes op maat
Hulp bij uw project
Kaft/omslag sjabloon makenISBN barcode generator
Winkelwagen
0 produkten
Contact
Informatie
Snelle levering

Aanleverspecificaties

HEADING_TITLE

Foto resolutie

Wij adviseren een minimale beeldresolutie van 300 dpi (voor originele beeldformaten).


Afloop

Het toevoegen van afloop dient als tolerantie voor verschillen in snijden. Lettertypes en belangrijke informatie, zoals logo's, adressen, teksten, enz. Die niet kunnen worden gesneden / getrimd, moeten minstens 5 mm binnen de marge van het uiteindelijke formaat geplaatst worden. Gelieve te onthouden van het gebruik van creatieve witte of gekleurde marges of contouren.

Als de klant ons de afdrukgegevens verzendt in het definitieve formaat (zonder afloop), worden de gegevens automatisch aangepast. In sommige gevallen is de correctie van uw gegevens naar discretie van onze medewerkers. Houd er rekening mee dat in elk geval, bij het maken van deze aanpassingen, we dit met uw belangen in het achterhoofd doen. Dit type van verandering in de lay-out moet door de klant worden geaccepteerd. Hetzelfde geldt voor klanten die gegevens hebben geleverd met een witte afnamevergoeding.

Papier is een natuurlijk materiaal dat onderhevig is aan specifieke schommelingen als gevolg van milieufactoren zoals temperatuur en vochtigheid. Daarom kan er tijdens de laatste afloop een afwijking van maximaal 1 millimeter zijn. Let op dat deze snijverschillen ook het vouwen kunnen beïnvloeden.


Kleurmodus CMYK

We raden u aan de CMYK-kleurmodus te gebruiken voor de afdrukgegevens. RGB data en alle speciale kleuren (als 4/4 kleur is besteld) wordt automatisch omgezet naar het CMYK kleurenschema. Embedded kleurprofielen die afwijken van de uitgangstoestand FOGRA39 (ISO coated v2) of FOGRA47 (PSO niet-bekleed ISO12647) worden beschouwd en gecompenseerd tijdens de kleurenschema conversie. Houd er rekening mee dat kleurverschuiving kan optreden tijdens conversie.


Inbedding van lettertypes

In het geval van PDF-bestanden, moeten alle lettertypen worden omgezet in krommen of volledig ingebed (geen subgroepen, inclusief standaard lettertypen). Als dit niet het geval is in een PDF-bestand, kunnen de pauzes uiteindelijk worden verplaatst, speciale tekens worden weggelaten of vervangen. We raden extra conversie aan in paden (of curven) van alle lettertypes. Zorg ervoor dat lege tekens correct zijn omgezet. Als dit niet het geval is in een PDF-bestand, kunnen de pauzes uiteindelijk worden verplaatst, speciale tekens worden weggelaten of vervangen. Het is ook raadzaam om een ​​zwarte tekst in 100% zwart te maken, omdat een gemengd zwart dat bestaat uit verschillende inktcartons een slecht lettertype creëert.


Kleur Toepassing / Reproductie

De maximale totale inkttoepassing CMYK van uw beeldgegevens mag niet meer zijn dan 300%. Een overmaat van de aanbevolen kleurtoepassing kan resulteren in 'peeling' of agglutinatie. Klachten en afwijzingen kunnen hierbij niet geaccepteerd worden. (Info: het zal voldoende zijn om 100% zwarte segmenten en 50% cyaan segmenten te gebruiken om een ​​fraai zwart te maken! Dit geldt met name voor volledige tonen en grote lettertypes.)
Aangezien verschillende papiersoorten anders opnemen, kan de kleurreproductie optisch verschillen. (Bijvoorbeeld briefpapier (offset papier) en visitekaartjes (MC  papier))


Spelfouten / typografische fouten

Wij kunnen geen garantie bieden tegen spelfouten of typografische fouten of voor de positie van vouw- en perforatielijnen.


Overdruk en Transparantie instellingen

Wij kunnen de drukinstellingen niet controleren omdat het ontwerpoverwegingen kan worden beïnvloed. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een verandering in de visuele vorm van het gevraagde drukwerk als gevolg van dergelijke onjuiste instellingen. Transparante illustraties moeten worden afgevlakt. Controleer eerst of alle elementen zijn zoals ze bedoeld zijn voordat u het bestand verstuurt.


CorelDRAW

Als u PDF-bestanden uit CorelDRAW exporteert, kunt u alle lettertypen omzetten in curven en alle transparanten verminderen. Gebruik indien nodig de standaard "PDF / X-la" als basis.


Extra informatie

Formaten die afwijken van het bestelde formaat worden automatisch geschaald naar het rauwe of definitieve formaat dat is besteld. Er wordt een witte rand toegevoegd als de gegevens in een definitief formaat worden verzonden (zonder afloop). Het kan zelfs aan onze kantoorpersoneel worden overgelaten om de door u door u verzonden gegevens te vergroten met 1 mm (om het voorkomen van witte gaten te voorkomen) of uw gegevens te verkorten met 1 mm (om ervoor te zorgen dat er geen deel van de inhoud is gesneden uit).

Tijdens het positioneren van onze combinatieschijfplaten, kunnen we helaas de rijrichting van het papier helaas niet overwegen. Het kan nooit uitgesloten worden dat de plooien soms een beetje openbreken.

Geen opmerkingen betaald aan opmerkingen en formuliervelden of naar lagen in een PDF-bestand. Die zal weggegooid worden.

TIFF-bestanden mogen niet op meerdere pagina's staan; Alleen de eerste pagina wordt afgedrukt.

De gegevenscontrole houdt in het inbedden van de indeling, de aflooptoeslag en het uitpakken van het bestand. We zullen niet nagaan of de afzonderlijke elementen vervagen zijn.

Transparanten in CorelDRAW PDF-bestanden moeten worden verminderd. Het is niet mogelijk om live transparanten in deze documenten te verwerken!

 

 

Continue