The website uses cookies to provide services and in accordance with the information contained in the Privacy Policy. You can specify the conditions for storage or access to cookies in your browser.
×
  » Catalog » Boeken » Cassettes op maat
Change Country
Store Logo
Vlaams/Nederlands kies hiernaast Nederland
Inloggen
Sign In
 
Wachtwoord vergeten?
Prijs berekenen
Boeken
SoftcoverHarde kaftKartonnen boek - softcoverKartonnen boek - hardcoverBrochuresWire-OKleur-op-snee afdrukkenCassettes op maat
Hulp bij uw project
Kaft/omslag sjabloon makenISBN barcode generator
Winkelwagen
0 produkten
Contact
Informatie
Snelle levering

Cassettes op maat

Onze boekencassette beschermt uw producten en geeft ze een uniek, elegant karakter. Het werkt perfect voor losse titels, trilogieën en uitgebreide publicatieseries. Bedekt met een lamineerafwerking en verfijnd met spot-UV-lak of metaalfolie, wordt het een logische keuze voor wie op zoek is naar een exclusief geschenk, vooral als u kiest voor een gedurfd ontwerp dat past bij de omslagen van de titels erin. U kunt de cassette ook gebruiken als onderdeel van een promotiecampagne. Door boeken naar recensenten en influencers te sturen, vergroot u uw kansen om de aandacht te trekken met foto's en video's.

Productie
Bij Books Factory maken we de cassette van 350 g/m2 karton met een standaard printsoort. Deze techniek betekent afdrukken in kleur of zwart-wit van hoge kwaliteit, gekenmerkt door een hoge dichtheid, intens zwart en zeer scherpe randen van het bord, waargenomen onder een microscoop. U kunt de print bedekken met alle beschikbare soorten lamineerafwerkingen en een breed scala aan verfijningen gebruiken: platte en 3D-spot-UV-lak en platte en 3D-metallic folie in goud of zilver.

Wat maakt ons uniek?
Drie sluitingen op de rug en sterke lijming aan de korte zijde onderscheiden onze cassette. Hij is uitzonderlijk gemakkelijk op te vouwen, neemt dus niet veel ruimte in beslag en kan gemakkelijk worden opgeborgen. Vingeruitsparingen, die een probleemloos inbrengen en verwijderen van boeken garanderen, maken het comfort van de gebruiker compleet.

We kunnen nog lang praten over de voordelen, toegepaste oplossingen en technologie. Maar waarom, als je het zelf kunt beoordelen of aanraken? Precies.

Voorbeeldcassette
Met u in gedachten hebben wij de „Sample Cassette” ontworpen. Om deze te ontvangen, kunt u schrijven naar sample@booksfactory.eu. Met dit product kunt u alle genoemde elementen nauwkeurig onderzoeken.


Belangrijkste kenmerken:
  • maximale afmeting: [mm]x[mm]x[mm],
  • minimale maat: [mm]x[mm]x[mm],
  • materiaal: 350 g/m2 karton,
  • soort afdruk: standaard,
  • mogelijke verfijningen: glanzende, matte en zachte laminering, vlakke en 3D-spot UV-vernis, en vlakke en 3D-metallic folie,
  • eenvoudig op te vouwen en op te bergen.
Op al onze orders zijn onze verkoop en levering voorwaarden van toepassig

Prijzen 

Alle prijzen zijn een netto prijzen ex BTW.

Betalingsvoorwaarden

Betaling vooraf door overschrijving of online

Levering

Nederland: € 17,00 netto

Levertijd 2 werkdagen